CryptoCoinTalk: Bitcoin koers eindelijk klaar nog een rally?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers beweegt momenteel weer in vijfcijferig prijsgebied en dat is een lust voor het oog voor veel mensen in de crypto-markt. Aangezien we momenteel in een sterke uptrend zitten, bij zowel altcoins als Bitcoin, zijn de dips goede momenten om weer bij te kopen. Laten we een blik werpen op de Bitcoin koers, om te kijken wat er de komende dagen en weken aan zit te komen.

Weekgrafiek

Op de weekly hebben we nu eindelijk de resistance gebroken die rond de $11.800-11.500 lag. We hebben een weekly candle close gezien boven dit prijsniveau en wij beschouwen dit als is een zeer bulllish fenomeen. Op dit moment is de kans dus groot dat we verdere movement naar de upside gaan zien op de Bitcoin koers.

bitcoin koers weekgrafiek
Bron: TradingView

Daggrafiek

Op de daggrafiek zijn we momenteel aan het trenden. Dat wil zeggen dat de prijs een richting heeft gekozen en dat is op dit moment opwaarts. We hebben de resistance op $12.122 gebroken en zijn prachtig boven dit prijsniveau gesloten. Mochten we een kleine move terug naar beneden zien dan zie ik die liever niet onder de $11.381 uitkomen.

Bitcoin koers daggrafiek
Bron: TradingView

4-uur-grafiek

Als we een stuk verder inzoomen richting de 4-uur-grafiek, is goed zichtbaar dat we een resistance hebben gebroken en een mooie stijging hebben gehad. Op dit moment maken we een move down richting de bovenkant van de gebroken range. Vaak zien we vanaf dit level een bounce om de uptrend te vervolgen.

We zijn op dit moment dus nog steeds bullish. Wanneer we onder de $11.994 komen en closen kunnen we pas spreken van een fake-out op deze range. Die kans acht ik persoonlijk klein en ik voorzie op het moment verdere upside.

Bitcoin koers 4-uur-grafiek
Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de $12.000 resistance is gebroken en de weg omhoog is vrij! Het is belangrijk dat je niet te vroeg winsten neemt en dit is een mooie kans om de dips op te kopen.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN