Bitcoin Nieuws

Wat kunnen van de Bitcoin koers verwachten?

De Bitcoin (BTC) koers lijkt zich weer op te gaan maken om de $12.000 te testen. Waar het afgelopen zondag niet lukte voor de koningsmunt om de opwaartse trend boven de $12.000 te handhaven, zou het de bulls dit keer zomaar kunnen lukken. Alle ogen zullen dus gericht zijn op het vermogen van de bulls om de $12.000-niveau om te zetten in support.

Ook houden verschillende analisten de $11.500 prijs in de gaten. Mocht Bitcoin na 10 augustus verhandeld worden boven de $11.500, dan bereikt het de hoogste afsluiting sinds medio 2019. Analisten beweren namelijk dat dit dan voor een bullrun kan zorgen, terwijl als we onder dit prijsniveau sluiten, het kan leiden tot een correctie van de Bitcoin koers.

Het is in ieder geval zo dat ons iets groots te wachten staat en Jon Pearlstone, de uitgever van de Crypto Patterns-nieuwsbrief, analyseerde ook de huidige prijsbewegingen van de Bitcoin koers. Zo vertelde hij zijn visie over waar de Bitcoin koers de komende maanden naartoe zou kunnen gaan. Hij zei het volgende:

“Hoewel de huidige beweging van Bitcoin boven $11.500 een ander bullish teken is, is het voorlopig vooral een hogere retest van de piek in het weekend van ongeveer $12.000. Hoe prijs en volume reageren als Bitcoin $12.100 – $12.500 bereikt, zal belangrijk zijn. Als Bitcoin de key resistance level van $12.500 kan doorbreken, dan is het volgende doel de vorige cyclus rond de $14.000. Mocht de prijs vanaf dat bereik van $12.500 dalen, dan is de eerst volgende ondersteuning $10.500.”

Verder gaf hij aan dat als Bitcoin vanaf $10.500 daalt, het volgende ondersteuningsniveau rond de $9.500 zou liggen.

De cryptocurrency analist Yuriy Bishko plaatste ook onlangs een Bitcoin grafiek op zijn TradingView. In zijn grafiek laat hij een mogelijke koopzone voor Bitcoin zien en merkte op dat BTC momenteel in een oplopend kanaal zit, waarin het vanaf 27 juli in lijkt te handelen. Hij zei het volgende:

“Als de prijs het kanaal zal breken, kan dit een kans zijn om op termijn te kopen. De belangrijkste reden is de bullish trend. Ook nadert BTC de hogere grens met kleine kaarsjes.”

Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN