Bitcoin Nieuws

Bitcoin $11.500 is een belangrijk niveau, volgens analisten

Het is Bitcoin (BTC) afgelopen zondag niet gelukt om de opwaartse trend boven de $12.000 te handhaven. Investeerders die de koningsmunt in de afgelopen maanden hebben verzameld, zullen wellicht hun winsten hebben genomen. Dit heeft voor een sterke correctie gezorgd en de Bitcoin koers daalde in enkele minuten met meer dan $1.500.

Bitcoin $11.500 is om in de gaten te houden

De Bitcoin koers beweegt op het moment van schrijven rond de $11.300 en sommige handelaren beweren dat $11.500 een belangrijk niveau is voor een nieuwe Bitcoin bull run. Mocht de Bitcoin koers na 10 augustus boven de $11.500 verhandeld worden, dan bereikt BTC de hoogste wekelijkse afsluiting sinds januari 2018. Een afsluiting boven deze koers zorgt ervoor dat het de beste wekelijkse candle close zal worden sinds de bullrun van 2017.

Analisten houden deze komende wekelijkse afsluiting dus nauwlettend in de gaten. Cryptocurrency handelaar Inmortal technique zei het volgende op Twitter:

“11.5k is het belangrijkste niveau op #Bitcoin. Dit is waarom.”

Bron:: Twitter

Ook de mannen van CryptoCoinTalk wachten geduldig af hoe de huidige wekelijkse candle zal gaan sluiten. Gisteren publiceerden wij een Bitcoin koers analyse van de analisten, waarin ze het volgende aangaven:

“De enige serieuze vorm van resistance die we op dit moment nog hebben is de bovenkant van de wekelijkse range. Die ligt op $11.500 en is een key level om te breken. Indien we dit level succesvol breken kunnen we een forse stijging gaan zien richting $16.000 en wellicht zelfs hoger.”

Bitcoin
Bron: TradingView

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN