Samsung Pay cryptocurrencies

Samsung voegt ondersteuning voor Decentraland toe

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Wereldwijde technologiegigant Samsung heeft de ondersteuning aan zijn portemonnee toegevoegd voor de LAND- en MANA-tokens van de, op blockchain gebaseerde, virtuele wereld Decentraland. Dit volgens een aankondiging die gisteren gedeeld werd.

Met het, door Ethereum aangedreven, platform kunnen gebruikers geld verdienen en een virtuele wereld bouwen met behulp van non-fungible tokens, ook wel NFT’s of crypto-verzamelobjecten genoemd.

De aankondiging luidde als volgt:

“De smartphone-gigant brengt blockchain-technologie naar de massa en we zijn trots om de betrokkenheid van Decentraland aan te kondigen als de grootste game- en het grootste NFT-project van Samsung Blockchain.”

Gebruikers kunnen in het spel virtueel onroerend goed kopen in de vorm van een non-fungible token (NFT), genaamd LAND. Deze LAND-tokens vertegenwoordigen percelen van 10×10 meter, waardoor het gemakkelijk is om landpercelen te verhandelen met andere Decentraland-inwoners.

Fungible MANA-tokens, gebaseerd op de ERC-20-standaard, worden gebruikt om in-game aankopen te doen en worden verbrand (vernietigd) om LAND te kopen.

Decentraland, een virtuele 3D-wereld in de stijl van Second Life, verschilt doordat het eigendom is van zijn gebruikers.

Samsung onthulde begin maart 2019 zijn cryptocurrency-portemonnee voor zijn toenmalige vlaggenschip-telefoon, de Galaxy S10.
De technologiegigant heeft de ondersteuning voor cryptocurrencies en blockchain-projecten uitgebreid via zijn meer budgetvriendelijke telefoons, en is ook doorgegaan met het toevoegen van DApps in zijn Blockchain Keystore.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN