Gelekte Galaxy S10 afbeeldingen tonen ‘Samsung Blockchain Keystore’

Afbeeldingen die wellicht de komende mobiele telefoon van Samsung Galaxy S10 uitbeelden met een ‘Samsung Blockchain Keystore’ app zijn op 23 januari opgedoken. De afbeeldingen zijn gelekt door Benjamin Geskin, een persoon die door Apple-gerelateerde nieuwswebsite MacRumors wordt omschreven als een ”mobiele leaker” nadat hij eerder al de foto’s van de iPhone X Plus lekte. De gelekte foto’s hebben alleen een Ethereum (ETH) wallet-optie in de lijst met ‘ondersteunde cryptocurrencies’. Zelfs als de afbeeldingen echte software bevatten die aanwezig zullen zijn op de aankomende smartphone, kan het ondersteuning krijgen van andere cryptos terwijl de ontwikkeling doorgaat voor de lancering. De smartphone wordt door de onderneming gepromoot met een reclamecampagne met banners met zwarte tekst op een witte achtergrond in Parijs. Daarnaast is Samsung bezig met een evenement opbouwen voor de lancering van de smartphone. Zo kun je één billboard tegenkomen waarop eenvoudig een tekst staat met ’20 februari’, de datum van het evenement. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!