Coinbase

Compound nu ook beschikbaar op Coinbase Earn

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Coinbase, de grootste cryptocurrency-beurs in de VS, heeft kort na de listing van de Compound Governance Token (COMP) op zijn handelsplatforms, het digitale bezit ook toegevoegd aan Coinbase Earn.

Compound (COMP) is een gedecentraliseerd financieringsprotocol. Met het protocol kan iedereen Ethereum-tokens leveren of lenen via een gedecentraliseerde markt. Geldschieters verdienen rente op de crypto die ze aan het protocol leveren en leners betalen rente om het te lenen.

1xbit

Wat is Coinbase Earn?

Coinbase lanceerde in 2018 Coinbase Earn en biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om cryptocurrencies te verdienen door lessen te bekijken en quizzen te voltooien.

Coinbase zei destijds het volgende over Coinbase Earn:

“Met Coinbase Earn kunnen gebruikers cryptocurrencies verdienen, terwijl ze er op een eenvoudige en boeiende manier over leren. Het idee is dat gebruikers meer te weten komen over het nut van een asset en de onderliggende technologie, terwijl ze een beetje van de asset krijgen om uit te proberen.”

Naast Compound kun je nog verschillende beloningen ontvangen voor de volgende cryptocurrencies:

  • 0x (ZRX)
  • Stellar
  • Tezos
  • EOS
  • Orchids

Het handelsplatform is ook een investeerder in Compound en zegt dat het van plan is voorlopig zijn belang in het bedrijf te behouden.

“Coinbase bezit COMP-tokens als gevolg van een investering in 2018 in Compound. Het handelsplatform is van plan haar investering in Compound in de nabije toekomst te handhaven en hanteert intern beleid dat de timing van de toegestane beschikking over zijn digitale activa, inclusief COMP-tokens, aanpakt.”

Snel Bitcoin (BTC) kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN