Hoogste verkoop van onroerend goed ooit in Turkije Bitcoin (BTC)

Een voorzitter van een toonaangevende vastgoedbedrijf, Antalya Homes, in Turkije heeft aangegeven dat het gebruik van Bitcoin (BTC) tijdens de verkoop van onroerend goed aanzienlijk is gestegen. Daarnaast merkte hij op dat de derde Bitcoin halving een gezonde boost heeft gegeven aan de markt. Dit werd bekendgemaakt in een persbericht op prnewswire.

Het coronavirus heeft er ook voor gezorgd dat Antalya Homes zich heeft moeten aanpassen in haar rondleidingen en daarom bedachten ze een creatieve en innovatieve oplossing. Zo hebben ze bij een recente woningverkoop van een villa in Antalya beelden van het huis met een drone opgenomen en een online bezichtigingstour met de klant gedaan. Vervolgens om de koop af te ronden werd er Bitcoin als betaalmiddel gebruikt en organiseerde de vastgoedonderneming een online bijeenkomst.

Het gebruik van cryptocurrencies bij de verkoop van onroerend goed is steeds populairder geworden vanwege het coronavirus. Door de pandemie zijn mensen zich snel gaan aanpassen aan de nieuwe normen en cryptocurrencies lenen zich hier uitstekend voor, aangezien persoonlijke aanrakingen met geld vermeden kunnen worden.

1xbit

Woning verkoop van $1.250.000 dollar in Bitcoin

Te midden van de stijgende populariteit van Bitcoin onthulde de vastgoedfirma dat het onlangs een recordbrekende verkoop heeft afgerond, waarbij met Bitcoin werd betaald, voor een villa in Antalya.

“Deze verkoop, ter waarde van 1 miljoen 250 duizend dollar, was de hoogst gewaardeerde verkoop van onroerend goed ooit gedaan met gebruik van Bitcoin in Turkije “

Niet alleen benieuwd naar hoe Bitcoin de woningmarkt kan veranderen, maar ook bijvoorbeeld welke rol blockchain hierin kan spelen? Lees dan het volgende artikel: Hoe blockchain de vastgoedsector kan veranderen

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!