Ethereum Nieuws

Crypto-beurs OKEx heeft Ethereum-opties gelanceerd

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Volgens een aankondiging, die door de beurs is gepubliceerd, heeft OKEx officieel hun Ethereum-opties gelanceerd. Daarnaast schenkt het ook 1.000 ETH (ter waarde van $243.000 op het moment van schrijven) aan zijn ETH/USD-Optie verzekeringsfonds, in een poging het clawback risico te minimaliseren.

In de aankondiging vermeldt OKEx dat het marktleider is op het gebied van handel in derivaten. Het aanbod omvat cryptocurrency-futures en perpetual swaps voor topcryptocurrency zoals BTC, ETH en andere. De beurs gaf ook aan dat het plannen heeft om EOS/USD-opties te lanceren.

Uit de Exchange Review van maart 2020 van CryptoCompare blijkt dat OKEx die maand de derivatenmarkt leidde met een totaal handelsvolume van $161 miljard. Maart was de maand waarin de crypto-markt een grote crash doormaakte, waardoor de Bitcoin koers (in minder dan één dag) bijna halveerde. Deze dag wordt sindsdien ook wel ‘Black Thursday’ genoemd.

Wat zijn opties?

Opties zijn derivatencontracten op basis van de waarde van het onderliggende instrument. Een calloptie (bullish bet) geeft de houder het recht, maar niet de verplichting om het actief tegen een specifieke prijs op of vóór de vooraf bepaalde datum te kopen. Ondertussen vertegenwoordigt een putoptie (bearish bet) het recht om te verkopen.

Handelaren kunnen callopties kopen, waardoor ze het activum tegen een specifieke prijs op een bepaald tijdstip kunnen kopen, of putopties, waardoor ze het activum tegen een specifieke prijs op een bepaald moment kunnen verkopen.

1xbit

OKEx ETH/USD-opties

In reactie op OKEx’s nieuwe ETH/USD-opties, zei de CEO van het bedrijf, Jay Hao, het volgende:

“De lancering van de ETH/USD-opties biedt onze gebruikers meer handelsinstrumenten om aan hun behoeften te voldoen bij het uitvoeren van verschillende handelsstrategieën. Op basis van het succes van de OKEx BTC/USD-opties, zijn we ervan overtuigd dat we gebruikers een betere handelservaring in opties kunnen bieden.”

Hao voegde eraan toe dat OKEx “nooit zal stoppen met innoveren” in een poging om gebruikers “one-stop trading services” te bieden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN