Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers richting de $50.000 volgens, BTC analist TuurDemeester

Eén van de meeste gerespecteerde Belgische Bitcoin analisten, Tuur Demeester, heeft in een interview met crypto-onderzoeksbureau Messari gezegd, dat de Bitcoin koers richting de $50.000 kan stijgen. Ook gaf hij aan dat we, ná de Bitcoin (BTC) halvering, niet meer onder de $6.000 zullen komen.

“Ik denk dat een prijsdoel van ongeveer $50.000 helemaal niet gek is. Zelf zou ik zeggen zeggen tussen $50.000 en $100.000.”

Tuur Demeester merkte op dat de bodem van Bitcoin al in maart is geweest, toen de BTC markt richting de $3.800 crashte. Bovendien zou Bitcoin ná de halvering weer terug zijn in een bullmarkt. De analist gaf verder aan dat de monetaire inflatie van de Federal Reserve de prijs van cryptocurrencies kan beïnvloeden.

Verder vertelde hij dat instituties geïnteresseerd zijn in het kopen van Bitcoin. Hij vergeleek het met een stuk grond waar iedereen het snelst en goedkoopst een stuk van wil hebben. Daarnaast zijn instituties opzoek naar een markt die losstaat van traditionele activa.

Na zijn interview met Messari, plaatste TuurDemeester een afbeelding op zijn Twitter acount waarmee hij liet zien dat er genoeg ruimte is voor iedereen om te accumuleren. Deze nieuwe accumulatie periode zal waarschijnlijk weer zorgen voor een nieuwe Bitcoin rally.

12 maanden geleden brak bitcoin uit de accumulatiefase en begon de heraccumulatie. Een doorbraak uit deze band zal waarschijnlijk weer een parabolische rally ontketenen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN