eToroX

Het handelsvolume op gedecentraliseerde exchanges (DEXes) aanzienlijk gestegen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het handelsvolume op gedecentraliseerde exchanges (DEXes) zijn in 2020 aanzienlijk gestegen in vergelijking met 2019.

In 2019 werd over heel het jaar $2.4 miljard aan cryptocurrencies verhandeld op DEXes en wanneer er gekeken wordt naar de cijfers van 2020, dan zien we dat er momenteel al $2 miljard aan cryptovaluta is verhandeld. Dit betekent dat we in amper vier maanden tijd, bijna het handelsvolume-niveau van 2019 hebben behaald, volgens cijfers van Ethereum data-analysebedrijf Dune Analytics.

Maart recordhoogte

In 2020 zijn gestart met een hogere handelsvolume, dan waar we 2019 mee hebben afgesloten. Dit is een positief teken en laat zien dat de interesse in DEXes toeneemt. De stijging ging vervolgens verder door t/m maart en bereikte toen in maart zelfs een recordhoogte in handelsvolume van $760 miljoen.

Bron: Dune Analytics

Vijf best presterende DEXes

Als we kijken naar de vijf meest actieve gedecentraliseerde exchanges op basis van de handelsvolume in de laatste 7 dagen, dan zijn dit: Uniswap, Oasis, dYdX, 0x en Kyber. De platformen brengen samen al ruim $183 miljoen op.

Bron: Dune Analytics

DEXes meeste populaire gedecentraliseerde applicaties

Volgens DappRadar behoren DEXes momenteel tot de meest populaire gedecentraliseerde applicaties op Ethereum. Platforms zoals Uniswap, Kyber, WeDEX en IDEX staan in de top 10 van het totale aantal actieve gebruikers.

Bron: Dappradar

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ethereum, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN