Morgan Stanley

Bitcoin is de enige uitweg van een wereldwijde reset, aldus Simon Dixon

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Volgens Simon Dixon, de CEO van het funding platform voor cryptocurrency BnkToTheFuture, zal Bitcoin (BTC) de enige uitweg zijn van een “wereldwijde reset” van de finance markt, waarin centrale banken zelf het banksysteem gaan vernietigen.

Dit gaf hij aan in een nieuwe aflevering van het financiële nieuwsprogramma het “Keiser Report“, die vandaag geplaatst werd.

Grootste Ponzi-scheme ter wereld

Ze bespraken samen de wereldwijde financiële markt en de gevolgen van het coronavirus op deze markt. Dixon gaf aan dat “de grootste wereldwijde gereguleerde Ponzi-scheme ter wereld” zal uitsterven. Verder waarschuwde hij voor de financiële gevolgen van deze crisis.

Hij zei:

“Ik wil niet dramatisch zijn, maar dit is een wereldwijde reset in het financiële systeem.”

Vervolgens gaf hij aan dat er een enorme strijd om macht door regeringen en centrale banken aan de gang is, waarbij de belastingbetalers, degene die op fiatgeld moeten vertrouwen, de prijs zullen gaan betalen.

Dixon vervolgde:

“Ik denk dat we een echte aanval van centrale banken op traditionele banken zullen zien, aangezien we onvermijdelijk de gigantische gevolgen zullen ervaren van in wezen ‘s werelds grootste gereguleerde Ponzi-scheme.”

Neo-feodalisme

De theorie stelt dat centrale kredietinstellingen banken zullen laten uitsterven en dat burgers in plaats daarvan rechtstreeks bij hen rekeningen in digitale valuta kunnen openen.

Als gevolg hiervan zal de controle over geld, en dus mensen die het moeten gebruiken, zo gemakkelijk worden dat de wereld een nieuwe periode van, zoals Keiser het noemt, “neo-feodalisme” in zal gaan.

Feodalisme verwijst naar het leenstelsel dat in Europa bestond van de Val van het West-Romeinse Rijk tot in de nieuwe tijd. Grond werd in dit stelsel, door leenheren, toebedeeld aan hun leenmannen, in ruil voor een verplichting van persoonlijke trouw, militaire bijstand en belastinginkomsten.

De geboorte van deze verschrikkelijke stand van zaken zal worden geholpen door het coronavirus. Dit door bijvoorbeeld contant geld te verbieden, vanwege de bezorgdheid over een infectie.

Dixon zei het volgende:

“Je zult eindigen met een heel, heel vreselijke, slechtere versie van fiat-valuta dan die we nu hebben, door banken gecreëerd als schuld.”

Wil je traden in cryptocurrencies, zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN