Ethereum koers

Ethereum stortingen bereiken nieuw hoogtepunt. Zijn whales aan het uitcashen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het aantal Ethereum (ETH) stortingen op cryptocurrency exchanges is gestegen ten opzichte van het vorige hoogtepunt. In 2018 stond het hoogste punt op 13.944.000 stortingen. Dit jaar is het aantal inmiddels al gestegen naar 14.507.286.

Het verschil tussen het aantal stortingen op handelsplatformen gedurende het hoogtepunt in 2018 en dit jaar, is iets meer dan ongeveer een half miljoen. Dit kan waarschijnlijk betekenen dat Ethereum op handelsplatformen wordt gestort om verkocht te worden en geld op te nemen.

Bron Viewbase

Als we kijken naar de recente prijsdaling in de cryptomarkt, dan zien we dat de prijs van Ethereum grotendeels gecorreleerd is aan Bitcoin en de Amerikaanse aandelenmarkt. De daling op de aandelenmarkt heeft ook geleid tot een sterke uitverkoop op de cryptomarkt.

Ethereum koers kan richting de $100 dalen

CryptoMichaël, de crypto-analist die o.a. voor CryptoBenelux en Cointelegraph schrijft, merkte het volgende op:

“Ik verwacht dat we het testen van de support meer gaan zien. Prachtige stijging naar het target van $152-153. Hij stuiterde op de $120 zone en de $135werd onmiddelijk geweigerd. Mogelijk een rally naar $140-144, maar ik verwacht daarna $103-107 te zien. De voorkeur verandert door de break en flip van $140-143.”

Omdat de Ethereum koers tijdens de recente opwaartse trend werd afgewezen op de $150, lijkt het erop dat een grote daling op handen is. Dit zal de Ethereum koers richting de $100 zou kunnen brengen.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ethereum, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN