Bitcoin Nieuws

Bitcoin IRA onderzoek: Bitcoin koers zal binnen 90 dagen over de $8.000 zijn

Volgens een nieuwe enquête, gepubliceerd door Bitcoin IRA, geloven veel crypto-gebruikers en -liefhebbers dat de Bitcoin koers de komende 90 dagen opnieuw de grens van $8.000 zal overschrijden.

Wat is de Bitcoin IRA?

Bitcoin IRA is een bedrijf dat individuen met pensioenrekeningen toestaat om te investeren in digitale activa zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Bitcoin Cash (BCH). Door dit aan te bieden is de Bitcoin IRA hard aan het werk om ervoor te zorgen dat gebruikers geïnteresseerd blijven en dat crypto-investeringen meer mainstream worden.

Een van de recente tactieken van het bedrijf om nieuwe investeerders aan te trekken en langetermijnklanten tevreden te stellen, was om de kosten in 2020 met maar liefst 25% te verlagen, waardoor klanten meer geld op zak konden houden.

De afgelopen zes maanden waren enorm voor Bitcoin IRA. Het bedrijf werkte samen met Genesis Capital om meer interesse op te wekken. Leidinggevenden hebben afgelopen september ook gezichtsherkenningstechnologie toegevoegd om ervoor te zorgen dat accounts veilig blijven.

Positief sentiment

Onlangs heeft de onderneming een zogenaamde ‘Investor Sentiment Poll’ gemaakt. De studie geeft aan hoe beleggers zich momenteel voelen ten opzichte van de huidige marktomstandigheden in de wereld en wat zij denken dat de toekomst in petto heeft.

De overgrote meerderheid, van degenen die aan het onderzoek deelnamen, zei dat Bitcoin de komende weken waarschijnlijk sterk zal herstellen en binnen de komende drie maanden boven de $8.000 uit zou moeten komen. Dit betekent een stijging van +/- 30%.

Tot dusver zijn we goed op weg. Na verschillende harde dalingen, veroorzaakt door angst en paniek als gevolg van het coronavirus, heeft Bitcoin een stevige stijging meegemaakt. Nu is het echter de vraag of we deze trend weten door te zetten.

COO van Bitcoin IRA Chris Kline legde uit in een verklaring:

“Dit onderzoek toont aan dat beleggers optimistisch zijn dat de prijzen van cryptocurrency zullen herstellen, ondanks het onvoorspelbare financiële landschap en de onzekere gezondheidscrisis.

Het agressieve monetaire en fiscale beleid dat uit de centrale banken en regeringen stroomt, in combinatie met de aanstaande ‘halvering’ van Bitcoin, zou alleen maar voor meer verschuiving moeten zorgen van de gedevalueerde Amerikaanse dollar naar hardere, gezondere geld-alternatieven, zoals Bitcoin.”

Kopen en HODLen

Andere gegevens die uit de enquête naar voren komen, suggereren ook dat meer dan 80% van de deelnemers van mening is dat het tijd is om Bitcoin te kopen. Bovendien denkt 67% van de deelnemers dat crypto een sterkere investering was dan aandelen, terwijl ongeveer 35% zei dat ze van plan waren om in 2020 voor ten minste $5.000 aan BTC toe te voegen aan hun IRA’s.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie