On-demand liquiditeit van XRP stijgt hard in Australië

De on-demand liquiditeit (ODL) van Ripple (XRP) neemt al geruime tijd toe en heeft de vorige recordhoogtes overschreden. In een recente ontwikkeling heeft de XRP-liquiditeit op de Australische BTC-markten een ATH bereikt.

Liquidity Index Bot, de Twitter-bot die de liquiditeitsindex van XRP volgt, onthulde vandaag dat de liquiditeitsindex voor BTC Markets voor het paar XRP / AUD op 10 maart is gestegen naar een nieuw hoogtepunt van over de $7,5 miljoen. Het vorige hoogtepunt bedroeg $7,1 miljoen.

https://twitter.com/LiquidityB/status/1238042293950656512

De XRP-liquiditeit op de Australische BTC-markt begon pas in de eerste week van januari 2020 aan kracht te winnen. En bereikte op 9 februari zijn eerste grote mijlpaal, waarbij de cijfers voor het eerst de $4 miljoen overschreden. De liquiditeit daalde echter kort daarna en zakte in nadat het onder de $2 miljoen was gezakt. Sindsdien hebben de cijfers echter een stijgende lijn doorgezet.

Bovendien bleek uit gegevens van Utility Scan dat het ODL-volume voor AUD-USD in de afgelopen 24 uur omhoogschoot naar maar liefst $1,56 miljoen.

De ODL van Ripple heeft vele partnerschappen tot stand gebracht en nieuwe toegangspoorten over de hele wereld ontgrendeld. Hoewel het Australische front aanzienlijke activiteiten opmerkte, zijn de banken van het land echter niet happig op het adopteren van het product van het blockchain-bedrijf.

De Chief Enabling Officer, Nicolas Steiger van FlashFX, een gelicentieerd bedrijf in Australië dat RippleNet gebruikt, had eerder verklaard dat de kans op adoptie van ODL door Australische banken klein was door gebrek aan behoefte en / of begrip, evenals door gebrek aan regelgevende duidelijkheid.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!