Ripple

Ripple (XRP) gaat samenwerken met bank uit Dubai

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Ripple gaat weer een mooie samenwerking aan!

De bekende cryptocurrency Ripple (XRP) gaat een partnerschap aan met de in Dubai gevestigde National Bank of Fujairah (NBF). Het doel van de samenwerking is om het RippleNet te gebruiken voor grensoverschrijdende overboekingen. Dit meldde de NBF op 2 maart.

De NBF zal hierbij profiteren van een goedkopere en transparantere manier voor overboekingen naar India. Hierbij wordt er ook samengewerkt met de Indiase bank, Indus Ind Bank.

In een reactie op deze ontwikkeling zei Vince Cook, CEO van NBF:

“In een snel veranderende omgeving moeten banken snel handelen en voortdurend zoeken naar nieuwe en verbeterde manieren om hun klanten te bedienen. RippleNet stelt ons in staat om een ​​verbeterde betaalervaring te stimuleren waarmee onze zakelijke klanten hun financiën efficiënter kunnen beheren.”

De NBF heeft in totaal 18 vestigingen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), met een groot Indisch klantenbestand. De bank voldoet daarnaast aan de Sharia wetgeving.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN