Crypto Nieuws

EOS-netwerk heeft last van verminderde prestaties, aldus Coinbase

De bekende Amerikaanse cryptocurrency-beurs Coinbase heeft aangegeven dat het EOS-netwerk problemen heeft. Dit volgens een statusupdate die op 20 februari geplaatst werd.

In de statusupdate stond het volgende:

“EOS-netwerk heeft verminderde prestaties. Verzenden en ontvangen is mogelijk vertraagd.”

De beurs plaatste twee dagen later een tweet, waarin stond dat het EOS-netwerk nog steeds leed aan verslechterde prestaties en dat externe EOS-verzendingen tijdelijk zijn uitgeschakeld. De verkoop- en koopfuncties op de exchange functioneert echter wel als normaal.

EOS-blockproducer, EOS Nation, antwoordde echter op 22 februari dat, hoewel er op 20 februari problemen waren geweest met micro-forks, het EOS-mainnet “momenteel uiterst betrouwbaar” was.

De tweet bevatte een grafiek met een lichte blip op 20 februari, waarbij 192 blocks waren gemist vanwege het probleem met micro-forks, maar duidde op een stabiele mainnet-prestatie in de afgelopen twee weken.

Niet de eerste keer

Het EOS-netwerk heeft in het verleden vaker prestatieproblemen gehad en de grafiek die door EOS Nation gepost werd, onderstreepte dat.

In de laatste week van januari miste het gemiddeld 20.000 blocks per dag.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie