Ethereum

Ethereum prijs update door CryptoRob

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Vandaag hebben we weer een gloednieuwe Ethereum prijs update voor jullie. Niemand anders dan CryptoRob heeft zijn Ethereum bril opgezet en gaat jullie zijn visie laten zien.

ETH/BTC Weekly Chart

Bron: Tradingview

Zoals op de chart te zien is, was de breakdown van het 0.25xxx level een shakeout richting een accumulation fase. In deze range is nu ongeveer 7 maanden getrade en is Ethereum nu uitgebroken deze week. Met hoog volume en een flinke prijsstijging zijn we nu op de resistance beland, die ik in mijn vorige analyse’s heb laten zien.

Ik verwacht niet dat we deze resistance in één keer breken, maar eerder een retest maken op de bovenzijde van de accumulation range, alvorens we een nieuwe test gaan maken om de resistance te breken. 

Altcoins

Het is erg mooi om te zien dat zodra ETH/BTC bewoog en volume liet zien, dat andere altcoins ook zeer sterke moves begonnen te maken. Als voorbeeld HBAR; OGN; POWR; APPC enzovoorts. Wanneer Ethereum op deze manier door blijft gaan verwacht ik dat deze rally’s blijven komen en ook te zien zijn bij altcoins. Ook opmerkelijk is dat dit de eerste keer in een zeer lange tijd is dat /BTC pairs Bitcoin outperformen en dat wanneer Bitcoin stijgt altcoins in hun BTC pair meestijgen.

ETH/USD Weekly

Bron: Tradingview

Prachtige chart om te zien! Ik hoop stiekem op een pullback hier wat ook meteen mijn beredenering van de chart op het BTC pair zou bevestigen. We zitten op beide pairs tegen resistance aan. Als ETH op de dollar pair nu een pullback maakt en weer een higher low maakt, dan zouden we kunnen spreken van een ascending triangle. Dit betekent dat als we later dit jaar daaruit breken we een zware sprint kunnen maken naar een $800 Ethereum prijs.

Met het huidige sentiment in de markt en de halving op Bitcoin, verwacht ik dat we 2020 en vooral 2021 hele mooie tijden tegemoet gaan. Zeker wanneer we op veel coins nieuwe ATH’s bereiken. De FOMO zal bij veel mensen toeslaan die met verlies verkocht hebben, maar vooral op nieuwe investeerders die onwetend de markt zullen toetreden.

Telegram

Vond je deze analyse top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die Cryptorob maakt? Join dan meteen zijn telegram kanaal door hier te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN