Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers ziet er goed uit op verschillende indicatoren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

In de afgelopen jaren zijn er meer institutionele handelaren en serieuze spelers de Bitcoin-markt in gekomen. Hierdoor is de vraag naar futures geëxplodeerd. Dit volgens een artikel dat vandaag op NewsBTC geplaatst werd.

Open interest ruim $5 miljard

Het nieuws platform The Block gaf aan dat vanaf 13 februari de totale open interest op Bitcoin-futurescontracten de $5 miljard overtrof. Dit is ver boven de ongeveer $4 miljard aan open interest in januari of de $2,5 miljard in december.

TheBlock tweette het volgende:

De enorme uitbarsting van de open interest die wordt gezien in Bitcoin-futurescontracten kan een extreem positief effect hebben op de onderliggende markt.

De bovenstaande grafiek, die laat zien wat welke trends in het volume, de open interest en de prijs van een actief betekent voor het toekomstige traject van het actief.

Als we de grafiek bekijken zien we dat hij aangeeft dat het meest optimistische scenario voor een markt is als de prijs, het volume en de open interest voor zijn futuresmarkt tegelijkertijd stijgen. Dit suggereert “kracht” en “bullish” prijsactie en een algemene trend van stijgende prijzen.

De gelijktijdige groei van deze drie statistieken suggereert dat de Bitcoin (BTC) prijs op het punt staat een nog grotere bull run mee te gaan maken.

Nog meer bullishness

Dit is verre van het enige dat bullish nieuws met betrekking tot de Bitcoin koers. Prominente handelaar Sawcruhteez merkte onlangs op dat de driedaagse Ichimoku Cloud voor Bitcoin nu “volledig bullish” is, met prijzen die de wolkweerstand doorbreken. De indicator signaleerde een buy op $10,268, wat suggereert dat er meer opwaartse bewegingen aan zitten te komen.

Hij tweette het volgende:

Crypto Bull merkte ook op dat, met de nieuwste prijsactie van BTC, de koers van de cryptocurrency voor het eerst weer boven de dalende trend is uitgebroken, sinds de top van $20.000 in december 2017.

Hij tweette:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN