Bitcoin computerspel

Bitcoin dagelijkse transacties zijn ook aan het stijgen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Meteen na het overtreffen van de 500 miljoen transacties, stijgen de dagelijks bevestigde transacties (txs) van Bitcoin (BTC) ook. Dit volgens de meest recente beschikbare gegevens op Blockchain.com voor 6 februari.

De gegevens geven op 6 februari 315.370 dagelijkse txs aan op de blockchain en 368.604 op 5 februari. Dit zijn niveaus die sinds begin september 2019 niet gezien zijn, hoewel dit nog steeds lager is dan de piek in mei 2019, toen het netwerk boven de 450.000 txs per dag uitbrak.

Bron: Blockchain.com

Zoals gezegd is dit niet het enige wat aan het stijgen is. Zoals wij eerder meldde heeft Bitcoin onlangs de 500 miljoen transacties overschreden. Daarnaast is de munt de afgelopen tijd goed aan het stijgen en komt nu verleidelijk dicht bij het terugvorderen van de $10.000.

Buiten de spotmarkten is Bitcoin Futures Open Interest op BitMEX Exchange gestegen naar een nieuw hoogtepunt van $1,5 miljard, en nieuwe gegevens van Skew Markets onthullen Bitcoin-futures met een vervaldatum van mei 2020 en juni 2020 oplopend tot $10.000 op enkele handelsplatforms.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN