Bitcoin Quantum Supremacy

Bitcoin-netwerktransacties heeft half miljard overschreden

Het aantal Bitcoin-netwerktransacties heeft vandaag de grens van een half miljard overschreden. Dit volgens de laatste statistieken van Blockchain.com.

Hodlers zijn de fundering

Volgens bevindingen van Digital Assets Data heeft de meerderheid van de BTC-eigenaren vertrouwen in de toekomst. In feite zijn maar liefst 10,7 miljoen Bitcoins meer dan een jaar niet verplaatst. Dat is bijna 60% van het volledige aanbod van BTC (ongeveer $84,5 miljard op het moment van schrijven).

In plaats van hun BTC te verhandelen of in te wisselen, is de overgrote meerderheid ervan overtuigd dat de prijs in de toekomst hoger zal zijn. Niet alleen dat, maar de leidende crypto krijgt ook meer tractie bij de massa.

Meer fundamentals

De NVTweet-ratio van Bitcoin, een maatstaf voor marktkapitalisatie als een veelvoud van sociale activiteit, bereikte recent ook een recordhoogte.

Daar komt nog bij dat de hash snelheid van Bitcoin vorige week opnieuw een hoogtepunt bereikte, omdat het 123 miljoen tera hashes per seconde bereikte.

Dit is de hoogste hash-snelheidswaarde ooit geregistreerd op het netwerk. Het is niet alleen een teken dat miners bullish zijn, maar het laat ook zien dat het netwerk veiliger dan ooit is.

Tevens is de Bitcoin-halvering is aan de horizon. Al met al een goede start van het nieuwe jaar lijkt ons zo.

Heb je de laatste analyse nog niet gelezen van CryptoMichaël? Lees hem dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN