Laatste Blockchain Nieuws

Bitcoin SV stijgt met 95% in 24 uur, maar hoe komt dit?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV), een cryptocurrency gecreëerd door een hard fork van het Bitcoin Cash (BCH) -netwerk, is op mysterieuze wijze met 95% gestegen in de afgelopen 24 uur en is een ​​top vijf cryptocurrency geworden.

Op het moment van schrijven handelt BSV tegen een koers van $331, na een stijging van 95% in de afgelopen 24 uur. In de afgelopen 30 dagen is de koers van de cryptocurrency met ruim 240% gestegen. Door de stijging is het de op vier na grootste cryptocurrency geworden op basis van marktkapitalisatie, omdat het circulerende aanbod nu $6 miljard waard is.

Bron: CoinMarketCap

Waardoor komt deze stijging?

De motieven achter de plotselinge toename van de cryptocurrency zijn momenteel onduidelijk. Terwijl sommigen geloven dat grote spelers gewoon de cryptocurrency-ruimte betreden en hun voorkeur voor BSV tonen, hebben anderen andere theorieën.

Op Twitter hebben sommigen gewezen op screenshots met vermeende berichten van Craig Wright die impliceren dat de privésleutels van de zogenaamde Tulip Trust, waarvan wordt gezegd dat deze 1,1 miljoen BTC bevat, zijn gearriveerd. Als ze inderdaad zijn aangekomen, kopen BSV-supporters mogelijk de cryptocurrency omdat zij verwachten dat Craig de 1,1 miljoen BTC dumpt en BSV hiermee gaat kopen.

Met behulp van gegevens van CryptoCompare lijkt het duidelijk dat BTC niet op grote schaal wordt gedumpt voor BSV. De meeste andere cryptocurrencies, inclusief BTC, zijn inmiddels ook gestegen in de afgelopen 24 uur.

Bron: CryptoCompare

Hierboven is te zien dat slechts 20,5% tegen BTC verhandelt wordt, en bijna 58% ervan tegen de USDT stablecoin. In beide gevallen lijkt het volume gelijkmatig te zijn verdeeld over de belangrijkste cryptocurrency-beurzen.

Brave browser

Craig Wright is Satoshi?

Calvin Ayre heeft gereageerd op de prijsstijging op Twitter en heeft erop gewezen dat als de stijging BSV doorgaat, BCH snel zal worden ingehaalt.

Op het moment van de hard fork werden BCH- en BSV-aanhangers opgesloten in een hashrate-oorlog, omdat de ene partij de andere dreigde aan te vallen met een 51% aanval.

Ayre beweerde ook dat de prijsstijging niet kan worden toegeschreven aan een enkele factor, in plaats daarvan beweert het het resultaat is van een combinatie van dingen. Onder hen was de “wereld die zich realiseert dat Craig Satoshi is.”

Wat denken jullie? Laat het ons weten op onze socials.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN