Telegram

Telegram advocaten vragen rechter om SEC aanvraag ongeldig te verklaren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advocaten die de berichtendienst Telegram vertegenwoordigen, hebben een Amerikaanse rechtbank gevraagd om de eisen van de toezichthouder voor het openbaar maken van zijn bankrekeningen ongeldig te verklaren. Dit meldde Cointelegraph op 4 januari.

In een brief aan de rechter bij het gerechtsgebouw in New York op 3 januari, beschreef het advocatenkantoor het verzoek van de Securities and Exchange Commission (SEC) als een ‘visexpeditie’.

Telegram heeft tijdens zijn initial coin offering (ICO) $1,7 miljard opgehaald. Echter eiste de SEC dat Telegram details overhandigde over de manier waarop het de opbrengst heeft opgehaald.

Een brief aan de rechter van 2 januari resulteerde erin dat de rechter Telegram minder dan één werkdag de tijd gaf om te reageren.

“Namens de gedaagden schrijven we in tegenstelling tot de brief ingediend door (de SEC). De brief van de eiser interpreteert de juridische kwesties in de zaak verkeerd en laat kritische feiten weg. “Dit is een ‘visexpeditie’ en moet worden geweigerd.”

Het is nu afwachten of de rechter beslist of de brief van de SEC wordt goedgekeurd om Telegram vervolgens te verplichten om afstand te doen van de informatie.

Het nieuwste debacle van Telegram zet een langdurig juridisch proces voort dat tot nu toe niet heeft geleid tot definitieve actie.

De SEC en cryptoprojecten

De SEC is druk bezig met het onderzoeken van cryptoprojecten. We schreven hier eerder al enkele artikelen over:

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.. Klik hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN