Bitcoin Nieuws

Bitcoin capitulatie zit er aan te komen

Bitcoin (BTC) heeft het de afgelopen 48 uur veel volatiliteit laten zien. De toonaangevende cryptocurrency is de afgelopen 48 uur met ongeveer 7% gedaald, van $7.150 op zondag naar $6.600, en stuiterde weer terug naar $6.880 op het moment van schrijven.

Hoewel deze beweging duidelijk de voorkeur gaf aan beren, was het geen duidelijke capitulatie, omdat de uitverkoop gedurende meerdere dagen plaatsvond, in plaats van een grote piek naar beneden, en daarna een herstel.

Twee analisten hebben echter beweerd dat deze laatste beweging naar beneden hun theorieën hebben bevestigd dat een volledige capitulatie op de Bitcoin-markt er aan zit te komen.

Handelaar ‘FizeekMoney’ merkte onlangs op dat de dagelijkse grafiek op Binance “schreeuwt dat capitulatie aan de horizon is voor Bitcoin”.

Bitcoin-handelaar Nick Core gaf hetzelfde aan en merkte op dat als het on-balance volume, een indicator die prijsactie relateerd aan exchangevolume, onder 1.405 miljoen sluit (en dat gebeurde), “het een ramp signaleert” voor de korte tot misschien wel middellange termijn.

Wat denken jullie? Gaan we nog een harde daling maken, of gaat de koers juist omhoog?

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN