Andere bronnen verwachten ook grote beweging Ethereum

Terwijl wij afgelopen zaterdag een bericht plaatste over een mogelijke grote koers beweging van Ethereum (ETH), plaatste NewsBTC ook een artikel hierover.

Zo gaven zij aan dat het gebrek aan momentum, naar boven of beneden, kan wijzen op het feit dat er een enorme beweging aan zit te komen.

Ze gaven tevens het volgende aan:

“Ethereum heeft de prijsactie van Bitcoin (BTC) de afgelopen tijd nauwlettend gevolgd, wat betekent dat de afgelopen maanden ongelooflijk turbulent zijn geweest voor de cryptocurrency. Gelijktijdig met deze turbulentie slaagde ETH er niet in om een ​​verhoogd handelsvolume te vergaren, wat enig inzicht in de huidige trend zou kunnen bieden.”

Het artikel ging verder met:

“Terwijl we uitzoomen en kijken naar de eenjarige prijsactie van Ethereum, wordt het duidelijk hoe volatiel 2019 is geweest voor de crypto, met een beginkoers van $90, voordat het door Bitcoin een opwaartse duw kreeg die ETH deed stijgen tot $350 omtrent eind juni.”

Daarnaast citeerde het artikel een populaire cryptocurrency analist op Twitter, @galaxyBTC:

“$140 moet vasthouden of het gaat naar $110.”

Dalend volume

Het artikel gaat verder dieper in op het dalende handelsvolume van Ethereum. Het handelsvolume van ETH is ongeveer 60% gedaald ten opzichte van de hoogtepunten in 2019, maar nog steeds met meer dan 400% is gestegen ten opzichte van het begin van het jaar.

Hierover zei het artikel het volgende:

“Het feit dat het handelsvolume van Ethereum nog steeds aanzienlijk hoger is dan waar het het jaar begon, ondanks een enorme prijsstijging, kan wijzen op het feit dat kopers het digitale actief aan het accumuleren zijn.

Het kan ook een signaal zijn dat een enorme beweging aankomt, omdat periodes van zijwaartse handel, zowel met betrekking tot prijsactie als handelsvolume, historisch worden gevolgd door trendbepalende bewegingen.”

Wat denken jullie? Gaat Ethereum omhoog of omlaag?

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!