Bitcoin Nieuws

BELANGRIJKE UPDATE: Bitcoin koers analyse door Het Crypto Huis (2-12)

BELANGRIJKE UPDATE (16:30)

Doordat wij nu een stijging zagen door de $7.331, kwam de telling naar beneden te vervallen. Dat betekend dat nog 1 scenario overblijft, en dat is dat wij nu een teken van reversal (trend switch) kunnen waarnemen!

Op de 1 uur grafiek en 2 uur grafiek hebben wij nu ook een Bullish Divergentie bevestigd! Dit alles, in combinatie met de nieuwe telling en een mogelijk re-test van de Bear-flag, lijkt het er op dat wij de $7.700-$7.800 zone kunnen opzoeken!

MAAR niet te snel, hiervoor wil ik wel een duidelijk breek zien van de $7.520, met volume en power! Als dit niet lukt, zitten wij in een FLAT (ABC) en kunnen wij vanaf dit niveau naar de $6.950 zakken. De grafiek ziet er als volgt uit:

Bron: TradingView

scenario als wij niet de $7.520 breken:

Bron: TradingView

Bitcoin op het grote tijdframe

Bitcoin heeft zojuist zijn maandelijkse sluiting gehad. Wat een zeer zwak teken is, is dat Bitcoin is gesloten onder SMA-10. (rode lijn) Als wij de maandelijkse grafiek hieronder bekijken, is het duidelijk te zien dat wanneer Bitcoin een maandelijkse sluiting had onder de simple moving average 10 (rode lijn), dat wij voor een langere tijd een bear markt in gingen.

Maandelijkse grafiek:

Bitcoin koers maandgrafiek
Bron: TradingView

Op dit moment is het nog onduidelijk voor mij wat Bitcoin eerst wilt doen. Zal de Bitcoin koers eerst nog verder vallen richting $6.200-$6.300 of zullen wij een bounce zien op de $6.960? Wanneer dit het geval is hebben wij te maken met scenario 1, en kunnen wij nog de $8.200 gaan opzoeken. Wanneer wij wel het level van de $6.900 verliezen, kijk ik eigenlijk al naar scenario 2.

Scenario 1:

Bron: TradingView

Scenario 2:

Bron: TradingView

Daggrafiek BTC

Bitcoin koers daggrafiek
Bron: TradingView

Bitcoin 4 uur tijdframe

Op de 4 uur grafiek kunnen wij ook nog geen teken van een reversal zien. Het volume is nog wat aan de lage kant en de STOCH is voor mij nog niet erg overtuigend. Vooralsnog, zolang wij $7.600 niet breken, kijk ik nog steeds naar de downside richting de B target rond de $6.950. Als wij die verliezen, kijk ik zelfs nog een stuk lager! Voor het kleine tijdframe neem ik je graag mee naar mijn YouTube video. Daar zoom ik vooral in op het kleine tijdframe en wat ons te wachten staat.

Grafiek 4 uur

Bitcoin koers 4 uur grafiek
Bron: TradingView

YouTube video:

Tijdens de video hieronder zoom ik erg in op het wat kleinere tijdframe. Denk hierbij vooral aan het tijdsframe van de 1 uur grafiek. Ook bespreek ik de mogelijk wave-telling die wij kunnen verwachten aankomende dagen. Bekijk de video hieronder!

Support levels

– $6.950 

– $6.550

– $6.200

– $5.800

Resistance levels

– $7.350 – (short term)

– $7.600 – (short term)

– $7.850 – (short term)

– $8.000 – (mid term)

Conclusie

Naar mijn idee kunnen wij veel volatiliteit verwachten deze dagen. Spikes up en down, met grote bewegingen. Dit is natuurlijk zeer interessant om hierop te traden.

Zoals eerder is behandeld is het groter plaatje wel erg lelijk geworden. Met bijvoorbeeld de SMA-10 sluiting op de maandelijkse grafiek.

Vooralsnog is mijn mening eerst dat wij nog wat downside gaan zien, voordat de Bitcoin koers weer omhoog zal gaan! Ik licht mijn visie over Bitcoin ook verder toe in de bovenstaande Youtube video!

Bron: TradingView

Het Crypto Huis

Wil jij op de hoogte blijven bij nieuwe prijs inzichten? Join dan Het Crypto Huis update kanaal op: https://t.me/HetCryptoHuisUpdates

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie