Bitcoin Lightning Network

Lightning Network (LN) betalingen op het laagste punt sinds eind 2018

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het Lightning Network (LN) is een extra laag boven op Bitcoin (BTC) die zo goed als ongelimiteerd hoeveelheden transacties aan kan tegen een enorme lage prijs. Het LN is verder geen onbekende voor bugs. Het platform blijft de dagelijkse ontwikkelingen en upgrades meemaken om gebruikers de ultieme Bitcoin betalingservaring te bieden.

In het afgelopen 48 uur was er een merkwaardige daling voordat het volume zich weer op normale niveaus terugbracht.

De afgelopen 30 dagen is de waarde geleidelijk gedaald, maar de afgelopen 48 uur was plotseling een rit in een achtbaan voor het Lightning Network. De totale waarde van het LN in USD is met meer dan 90% gedaald. Zo ging de waarde van $6,3 miljoen op 28 november tot ongeveer $600.000 in het afgelopen 48 uur.

De waarde op het Lightning Network schoot echter vrij snel weer naar de $6 miljoen. De oorzaak van de daling zou waarschijnlijk veroorzaakt zijn door een bug in het LN-netwerk.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: CoinGape

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN