Bitcoin geldautomaten

Bitcoin geldautomaten bedrijf Bitstop werkt samen met grootste winkelcentrumexploitant in de VS

Bitcoin (BTC) geldautomaten bedrijf Bitstop, heeft bekendgemaakt dat het gaat samenwerken met de grootste winkelcentrumexploitant in de Verenigde Staten, genaamd Simon Malls. Het doel is om Bitcoin geldautomaten op verschillende locaties te installeren. Bitstop maakte dit bekend in een persbericht op 26 november.

Eerder zijn er al op vijf andere locaties BTC geldautomaten geïnstalleerd. Het ging om de volgende locaties: Carlsbad Premium Outlets in Carlsbad, CA; Miami International Mall in Miami, FL; Sawgrass Mills in Sunrise, FL; The Avenues in Jacksonville, FL; and Mall of Georgia in Buford, GA.

Andrew Barnard, mede-oprichter en CEO van Bitstop zei het volgende over de samenwerking:

“Met de strategische timing van deze nieuwe installatie van Bitcoin geldautomaten op Simon Malllocaties kunnen klanten gemakkelijk Bitcoin kopen tijdens hun Black Friday- en kerstinkopen “.

Hij voegde er het volgende aan toe:

“Bitcoin is het perfecte cadeau voor familie en vrienden dit vakantieseizoen. Onze Bitstop BTC geldautomaten winkelcentrumlocaties lopen voorop in een trend, omdat Bitcoin en digitale valuta onderdeel worden van de reguliere cultuur.”

De Bitcoin geldautomaten industrie ziet een enorme stijging en heeft nu een gemiddelde dagelijkse installatie van meer dan 10 machines. Het totale aantal BTC geldautomaten is al meer dan 6.000 geldautomaten en zal naar verwachting eind 2020 meer dan 10.000 zijn.

Eerder schreven we al een artikel over een nieuw record van het aantal geïnstalleerde Bitcoin geldautomaten wereldwijd. Lees ons artikel hier!

Over Bitstop

Bitstop is een gelicentieerd en gereguleerde onderneming dat snelle en toegewijde klantenservice biedt, inclusief 24/7 e-mailondersteuning, en live telefonische ondersteuning tijdens normale kantooruren.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN