Bitcoin

Ga op zoek naar Bitcoin (BTC) met het nieuwe spel van Donnerlab

Bitcoin (BTC) fans en gamers kunnen met het nieuwe spel van Donnerlab genaamd Bitcoin Bounty Hunt, op zoek naar Bitcoin en “Satoshi cubes”. Dit meldde de onderneming op Twitter.

Donnerlab, een online gamingplatform dat lightning spellen en -applicaties bouwt heeft een volledig lightning multiplayer first-person shooter (FPS) spel gemaakt. Het Lightning network is een betalingsprotocol dat snelle, microbetalingen mogelijk maakt tussen twee nodes, in dit geval gamers.

Donnerlabs werd opgericht door de vijfentwintigjarige Konstantin Nick na de Lightning Hackday 2018 in München, Duitsland. Het doel is om ‘s werelds grootste cryptocurrency aan meer mensen te introduceren.

De FPS-game beschikt over een geïntegreerde neutrino-wallet, waar gamers munten kunnen bewaren en natuurlijk de mogelijkheid hebben om andere spelers te doden om bounties te verzamelen.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN