ECB Libra

Eigenaar verkoopt appartement voor $15,3 miljoen in Bitcoin (BTC)

Ben Shaoul, eigenaar van onroerend goed in New York City, heeft een appartement aan de Upper East Side verkocht voor $15,3 miljoen in Bitcoin (BTC). Dit meldde The Real Deal op 10 november.

Shaoul, wiens bedrijf Magnum Real Estate Group is, verkocht zijn 1.059 vierkante meter aan een Taiwanese entiteit genaamd Affluent Silver International LLC. De Bitcoin transactie van de verkoop verliep via Bitpay en Starr.

Mangum heeft eerder appartementen in hetzelfde gebouw voor Bitcoin verkocht, waaronder één voor $875.000 en een ander voor $1,48 miljoen in BTC.

Bitcoin en andere digitale valuta’s worden grotendeels niet geaccepteerd door verkopers omdat ze enorm in waarde fluctueren. Toch wordt het wel steeds vaker gebruikt bij onroerendgoedtransacties in New York. Vorig jaar kondigde ManageGo, een in Brooklyn gevestigd verhuurbedrijf, aan dat het cryptocurrency voor betalingen zou accepteren.

Een ander herenhuis is ook te koop met Bitcoin. Dit huis op de 40 Riverside Drive, wordt voor maar liefst $13 miljoen verkocht.

Eerder schreven we al een artikel over een man die BTC accepteert voor een 150 jaar oude Kerk in Engeland. Lees hier het artikel.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN