Bithumb

Bithumb presenteert plannen voor Bithumb Family & Chain

Bithumb Family heeft op 6 november met succes haar eerste Bithumb Family Conference in Seoul gehost.

Het concept van Bithumb Family was nieuw op het event, net als de Bithumb Chain en het mechanisme hoe deze twee aspecten samenwerken. De CEO van Bithumb gaf een presentatie en legde uit wat het allemaal precies inhoudt.

Sunny Ng luidde het nieuwe initiatief in met een speech over het Bithumb Global Unleash Plan.

Mede-oprichter en directeur Javier Sim onthulde meer over de Bithumb Chain. Deze chain maakt indirect de Bithumb Family mogelijk; Dit is een van de kernwaarden hiervan. Hierover later meer.

Verder werden 9 ‘substations’ van de Bithumb Family geïntroduceerd. Zij representeren dit concept en zijn onderdeel van het grotere plan.

Op de conference waren meer dan driehonderd gasten aanwezig. Daarnaast kwamen er grote namen op het evenement af, afkomstig van grote exchanges, blockchain projecten, institutionele beleggers en de media.

Javier Sim, mede oprichter en directeur van Bithumb Global, zei het volgende:

Bithumb Global probeert alle crypto communities samen te brengen op een eerlijk en transparant platform. Eenheid is hierin de sleutel tot succes.”

Wat is de Bithumb Family?

De Bithumb Family is een digitaal platform en financieel ecosysteem wat bestaat uit individuen, instituties en bedrijven die allemaal actief zijn in de blockchain en traditionele financiële industrie.

De tien belangrijkste onderdelen van de Bithumb Familiy zijn:

  • Bithumb: Het Koreaanse handelsplatform voor digitale activa
  • Bithumb Global: Het wereldwijde gedistribueerde handelsplatform voor dezelfde digitale activa
  • Bithumb SG: Het handelsplatform voor Singapore
  • Bithumb Chain: Blockchain Value Network
  • Bithumb Custody: Opslag van alle soorten crypto activa voor iedereen die dat graag wilt
  • Bithumb Blockchain Economy: Het verder ontdekken en ontwikkelen van de zakelijke takken met het oog op de toekomst
  • Bithumb STO: Een eenvoudige en veilige wallet voor meerdere cryptovaluta
  • Bithumb OTC: Een dienst voor institutionele handel met instant liquiditeit
  • Bithumb DEX: Het decentrale handelsplatform

Bithumb Chain

De Bithumb Chain maakt het mogelijk om value te versturen. Dit kan echt van alles zijn. Alle informatie die wordt verstuurd, komt in dit gedeelde blockchain ecosysteem. Ook al de integraties met de verschillende bedrijven vindt plaats binnen de Bithumb Chain.

Het is op zo’n manier ontwikkeld dat het een krachtige aanvulling is op alle bestaande producten, diensten. Daarnaast sluit het ook aan op de huidige infrastructuur.

Het helpt op zijn beurt ieder product en platform van de Bithumb Family om optimaal te kunnen functioneren.

Je kunt de Bithumb Chain zien als een virtueel voorbeeld van een ‘interconnected’ moderne stad; een blockchain stad. Deze bestaat uit producten, platformen en diensten van de Bithumb Family, de vitale infrastructuur van de stad. In onze echte wereld zijn dat scholen, bedrijven, ziekenhuizen en dergelijke gebouwen die van essentieel belang zijn.

Om de infrastructuur binnen deze stad (en de Bithumb Chain) te verbeteren, werkt de Bithumb Familiy aan verschillende technologieën die aan het netwerk kunnen worden toegevoegd.

Voorbeelden van deze nieuwe technologieën zijn EaaS (Exchange-as-a-Service). Dit fungeert als uniek PSP protocol (Profit Sharing Protocol). Hiermee kunnen gebruikers met een simpele klik een uitwisseling doen en gebruik maken van het platform.

Verder zijn de kosten die aan deze diensten hangen eenvoudig aan te passen. Dit is afhankelijk van de instellingen van een PSP transactie. Het PSP protocol maakt een eenvoudige en autonome overeenkomst tussen gebruikers mogelijk.

Je kunt zelf instellen op welke standaard je de transactiekosten wilt afstemmen. Ook kun je er voor kiezen om je eigen handelsparen samen te stellen. Je kunt ook kiezen met welk account je wilt handelen. Het gebeurt allemaal binnen hetzelfde protocol, waardoor dit de efficiëntie van de trades verbetert.

Door het gebruik van de exchanges (as a service) te stimuleren en te combineren met de hierboven genoemde features, wordt de winst voor iedereen die wil handelen groter. Het is een manier om andere vergelijkbare applicaties overbodig te maken.

Over Bithumb Global

Bithumb Global is de tak van Bithumb Korea die zich richt op wereldwijde adoptie. Bithumb Korea is een van de grootste cryptobeurzen van de wereld, met een transactievolume van meer dan 1 biljoen Amerikaanse dollar.

Bithumb Global is ontwikkeld om de handelaren vanuit de hele wereld te kunnen faciliteren en betrekken in de handel van digitale assets.

Het probeert een gebruikersvriendelijk ecosysteem te zijn wat voldoet aan de internationale standaarden voor onder andere de beveiliging. Een wereldwijd platform is ook beter voor de liquiditeit van alle activa. Voor meer informatie zie www.bithumb.pro

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie