Bithumb

Bithumb Global, de ‘Next-Generation’ Digital Asset Exchange

Bithumb Global is het onlangs gelanceerde internationale platform van Bithumb Korea, die op zijn beurt weer de grootste en de meest bekende digital asset exchange van Zuid Korea is. Om deze stap kracht bij te zetten heeft het handelsplatform een aantal nieuwe functies en initiatieven geïntroduceerd.

Het doel van Bithumb Global is om, met nieuwe tools en het “Unleash Program”, de wereldwijde community en hun resources te activeren. Het doel is om nieuwe, veelbelovende blockchain projecten te promoten. Hiermee wil Bithumb Global een gebruiksvriendelijk en innovatief cryptocurrency ecosysteem voor de internationale markt creëren.

Feiten over Bithumb Korea

Bithumb Korea is opgericht in 2014 en is daarmee de oudste en meest invloedrijke digital asset exchange van Zuid Korea. De exchange heeft meer dan 8 miljoen geregistreerde gebruikers, 1 miljoen mobiele app gebruikers, en een totaal cumulatief handelsvolume van inmiddels meer dan $1 biljoen.

Op dit moment heeft Bithumb Korea meer dan 300.000 unieke bezoekers per dag, die gezamenlijk goed zijn voor een dagelijks transactie volume van meer dan $1 miljard.

Deze cijfers maken Bithumb Korea één van de meest dominante spelers wereldwijd op het gebied van digital asset trading en actieve user-base. Momenteel heeft Bithumb een marktaandeel van 59,19% van alle Bitcoin transacties in Korea. Dit komt neer op ongeveer 15% marktaandeel wereldwijd. Het hoogst gemeten dagelijks transactievolume van de exchange was meer dan $7 miljard.

Ontmoet Bithumb Global

Bithumb was tot op heden sterk gericht op de Koreaanse markt. Meer dan 80% van de gebruikers van het platform is Koreaans. Om de marktpotentie volledig te benutten, en de liquiditeit nog meer te vergroten richt Bithumb zich, met het Bithumb Global platform, sinds dit jaar meer op de internationale markt. Het doel van het platform is om wereldwijd een dominante speler te worden.

Bithumb Global wil als onafhankelijk en zelfstandig opererende entiteit een betere crypto trading experience faciliteren, met het doel om dé nieuwe standaard in de markt te worden.

Met een aantal vernieuwende technologieën zoals bijvoorbeeld de geavanceerde order matching engine, coin staking mogelijkheden en nog veel meer (nog aan te kondigen) interessante producten, wil Bithumb Global als next-generation digital asset exchange de wereld veroveren.

Javier Sim, de co-founder en managing director van Bithumb Global, zei het volgende:

“Sinds de lancering van Bithumb Global in mei 2019 maken meer dan 1 miljoen traders wereldwijd gebruik van het platform. Het dagelijkse trading volume is meer dan $380 miljoen.

Bithumb Global is de enige in 2019 gelanceerde crypto exchange die nu al een plek heeft veroverd tussen de grootste crypto exchanges ter wereld.”

BG Staging

Één van de meest innovatieve en unieke functies van het Bithumb Global platform is het “BG Staging” initiatief. Via BG Staging kunnen zorgvuldig geselecteerde projecten gebruik maken van de Bithumb Global community om aandacht voor hun project te genereren. In tegenstelling tot IEO’s en gerelateerde fundraising methodes, biedt BG Staging een unieke, eerlijke aanpak om een project onder de aandacht te brengen.

Geïnteresseerde gebruikers hoeven geen fondsen in het betreffende project te investeren, maar kunnen hun interesse tonen door het staken van tokens, zoals BTC, ETH of USDT, die ze na afloop van de vooraf bepaalde looptijd weer terug krijgen. De hoogte van het ingelegde bedrag bepaalt de kans op het winnen van een voucher. Deze geeft op zijn beurt weer recht op het ontvangen van tokens van het betreffende project.

Met behulp van een in-house team van ervaren developers en een complete blockchain research divisie heeft Bithumb Global zeer geavanceerde security technieken ontwikkeld en geïmplementeerd. Daarnaast maakt Bithumb Global gebruik van een gepatenteerde matching engine technologie en geavanceerde algoritmes. Tevens is er enorme aandacht besteedt aan de gebruikerservaring.

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN