Bitcoin koers

Bitcoin, Ethereum en Litecoin koers update door G-Cryptotargets (7-11)

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin (BTC) bevindt zich in wat rustiger vaarwater wat natuurlijk logisch is na een hectische en volatiele periode, echter betekent dat niet dat er geen kaas van te maken is. Momenteel zien we op de charts dat Bitcoin op de 30 minuten chart zich in de laatste C wave van de Elliot zit. Deze C bestaat uit 5 subwaves zoals hieronder in de blauwe grafiek te zien is. Volgens deze theorie bevindt zich een weerstandsgebied rond $9.300,- en is de kans aanwezig dat we daar een rejection zien om vervolgens de C wave af te maken richting de support zone van $8.800,-

Omdat het vaarwater van Bitcoin wat rustiger is, geeft ons dat mooi de kans om ook eens naar de kleinere broertjes van Bitcoin te kijken. Als we naar Ethereum (ETH) kijken zien we dat de Elliot waves van ETH zich op een ander punt bevinden. Volgens deze Elliot theorie heeft de eerste A wave (in dit geval naar beneden) 5 subwaves, dat zijn de eerste oranje 1, 2, 3, 4 en 5. Vervolgens komt de correctie in de B wave zoals je hieronder kan zien in de blauwe a, b en c. Momenteel bevindt ETH zich aan het begin van deze correctieve B wave, vervolgens wordt de C wave ingezet, welke net als de A wave uit 5 subwaves bestaat.

De rode 5 subwaves zijn de subwaves van een C wave op een grotere timeframe. Kortom kan ETH op kortere termijn een stijging vertonen, om vervolgens de C wave af te ronden richting een niveau van ongeveer $181,- tot $185,-

Naast Ethereum hebben we ook nog even gekeken naar Litecoin, welke een redelijk vergelijkbaar beeld vertoont als Ethereum, ook hier zijn we voor komend weekend bearish en verwachten we dat zowel de B als C wave uiteindelijk afgerond moeten worden. Hierin is de zone van $63,- een belangrijk punt waar een daling richting een zone van uiteindelijk $58,- ingezet kan worden.

Kortom, voor zowel Bitcoin als voor Ethereum en Litecoin verwachten wij dat we richting en in het aankomende weekend wat zullen zakken. Iets wat eigenlijk een goed teken is van correctie na veel impulsieve waves omhoog van de afgelopen periode.

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die G Cryptotargets maakt? Volg hen dan op de onderstaande kanalen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is G-Crypto.png

G-Cryptotargets is een jong traderscollectief die sinds 2011 actief zijn als traders in de cryptomarkt.

Bezoek de website voor meer informatie: www.g-Cryptotargets.com

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN