crypto exchanges

De BCSC onderzoekt twee crypto exchanges die plotseling offline zijn gegaan

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De British Columbia Securities Commission heeft verschillende klachten ontvangen over twee crypto exchanges. Beide handelsplatformen lijken namelijk plotseling offline te zijn. Dit meldde BNN Bloomberg op 4 november.

Er wordt van alles gedaan om klanten van de crypto exchanges te beschermen. De BCSC onderzoekt momenteel nog de klachten tegen cryptocurrency exchange ezBtc. Gebruikers hebben verder klachten ingediend, omdat ze geen toegang hebben tot hun activa op de Einstein Exchange. De BCSC neemt dit enorm serieus en is zelfs naar de rechter gestapt om klanten van de exchange te beschermen.

Een advocaat van het Einstein handelsplatform kreeg te horen dat het platform van plan was om binnen 30 tot 60 dagen te stoppen. De reden van stoppen is een gebrek aan winst.

Op 1 november heeft de toezichthouder een verzoek ingediend bij het Hooggerechtshof om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen om alle activa van Einstein exchange veilig te stellen. Op de aanvraag is akkoord gegeven vanuit de rechtbank.

QuadrigaCX

Het nieuws komt na de ondergang van de in Vancouver gevestigde beurs QuadrigaCX, die bescherming tegen schuldeisers zocht nadat zijn oprichter en CEO eind vorig jaar plotseling stierf. De exchange heeft voor $190 miljoen aan cryptocurrency verloren, nadat het de toegang tot zijn cold-wallets heeft verloren. Ons gehele artikel lees je hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN