LG Kakao blockchains

Blockchain tak van Deutsche Telekom gaat samenwerken met Malta Enterprise

Het Duitse T-Systems, onderdeel van moederbedrijf Deutsche Telekom, tekende een memorandum van overeenstemming met de Maltese overheidsinstantie, genaamd Malta Enterprise. Dit volgens een aankondiging van Deutsche Telekom die op 30 oktober geplaatst werd.

Deutsche Telekom lanceerde eind vorige maand het Blockchain Ecosystem (GBE). Nu wordt het Maltese bureau de eerste partner van T-Systems die toegang krijgt tot de GBE, die onder andere kan worden gebruikt om de waardeketen van een product te volgen.

De samenwerking omvat ook een geplande tech-accelerator, genaamd de Malta Innovation Hub, die ook de ontwikkeling van Ethereum, Hyperledger en R3’s Corda ondersteunt, evenals ondersteuning voor validatie services voor het testen van projecten en audits.

Katharyn White, CMO van T-Systems, zei het volgende over de samenwerking:

“We zijn verheugd om dit unieke platform aan blockchain-ontwikkelaars aan te bieden. Het zal het succes van blockchain-projecten vergroten en de impact van blockchain-oplossingen op de markt versnellen.”

Kurt Farugia, CEO van Malta Enterprise, zei het volgende:

“Deze samenwerking met T-Systems geeft een verder concurrentievoordeel ten opzichte van andere rechtsgebieden en voegt meer waarde toe aan het reeds gevestigde blockchain-ecosysteem. Bedrijven die de GBE-services van T-Systems gebruiken, zullen een certificering voor hun project krijgen van de Malta Digital Innovation Authority.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN