Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers prestaties overtreft traditionele activa

Het jaar 2019 is bijna ten einde en daarom kijken we alvast terug op de gains die Bitcoin, tot nu toe, het afgelopen jaar heeft gerealiseerd. Het goede nieuws is dat BTC een opmerkelijk herstel had in 2019 en beter gepresteerd heeft dan de traditionele activaklasse.

In 2018 dook de Bitcoin koers naar een low van minder dan $4000. Dit jaar lijkt Bitcoin het echter positiever af te sluiten. Afgelopen maand dook Bitcoin nog naar onder de $7500, echter keerde de prijs vrij snel terug naar boven de $9000.

Bitcoin overtreft traditionele activa

Om terug te komen op het bovengenoemde, overtreft Bitcoin dit jaar niet alleen andere cryptocurrencies, maar ook belangrijke traditionele activa.

De year-to-date prestaties van de cryptocurrency (van +/- 140%) overtreffen de Nasdaq 100 (28,93%), IBM (19,23%), Apple (62,8%) en olie (21,06%).

Investeerder Charlie Bilello tweette het volgende:

Dit zorgt er dus voor dat Bitcoin, tot nu toe, één van de best presterende investeringen van 2019 is.

We zijn nog niet klaar?

Het belangrijkste is dat, ondanks de volatiliteit en het handelen onder het jaarlijks hoogtepunt van meer dan $12.500, vele denken dat het herstel net begonnen is. Op dit moment hangt de Bitcoin koers rond de $9150.

Gisteren plaatsten wij al een artikel waarin de CEO van Binance voorspelde dat de Bitcoin koers, op korte termijn, de $16.000,- zal gaan halen.

Wat denken jullie? Laat het weten in ons Telegram kanaal!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN