Telegram Nieuws

Telegram lanceert Test Gram Wallet

De berichtenservice-organisatie, Telegram, heeft een testversie van zijn desktopwallet uitgebracht voor zijn gram-token. Dit ondanks het feit dat Telegram vorige maand werd aangeklaagd door de SEC, die gram als niet-geregistreerde effecten beschouwde en de rechtbank vroeg om te voorkomen dat Telegram tokens kon gaan uitgeven.

Telegram kreeg vervolgens de goedkeuring van investeerders om de lancering uit te stellen tot 31 april 2020, om de situatie met de SEC op te lossen. Het bedrijf zal dan ook de SEC op 18 en 19 februari 2020 in de rechtbank in New York ontmoeten.

Ondanks dit feit kunnen gebruikers de test-app voor MacOS, Windows en Linux 64 bit vanaf nu downloaden op de officiële website van Telegram Open Network. De wallet vraagt ​​gebruikers om 24 startwoorden op te slaan en een wachtwoord voor betalingen te maken, waarna de portefeuille klaar is om grams te ontvangen en te verzenden.

Het bedrijf zegt het volgende:

“Nu heb je alleen een wallet waar alleen jij de controle over hebt, rechtstreeks, zonder tussenpersonen of bankiers.”

Gebruikers kunnen ook testnet-grams krijgen van een speciale Telegram-bot, met het verzoek om 5 tot 20 tokens te verzenden. Een testtransactie duurt gemiddeld 1 minuut, echter kan dit op drukke momenten langer zijn.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN