Bitcoin stijging

Peter Schiff geeft whales de schuld van Bitcoin stijging

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

In een tweet van 29 oktober zei goud investeerder Peter Schiff dat Bitcoin whales de Bitcoin koers manipuleren. Hij zei het volgende:

“Bitcoin hodlers verkopen niet omdat ze denken dat ze rijk worden wanneer Bitcoin mooned. Bitcoin whales worden rijk door nu te verkopen om hun papierwinsten te realiseren, voordat een marktcrash ze tenietdoet. De whales moeten ervoor zorgen dat de hodlers hun vertrouwen niet verliezen en uitcashen, zodat zij zelf kunnen cashen!”

Als we kijken naar de goudprijs / Bitcoin prijs, kunnen we zien dat Bitcoin, op 26 oktober, met meer dan 30% steeg ten opzichte van de goudprijs. Tevens daalde, op 29 oktober, goud tot een wekelijks dieptepunt te midden van een sterk beleggerssentiment op de bredere markten, met velen hoopvol op een handelsovereenkomst tussen de Verenigde Staten en China.

Zoals gemeld, is Schiff resoluut en consequent bearish geweest in zijn voorspellingen voor Bitcoin, echter plaatste hij vorige week een tweet waarin hij de voordelen van cryptocurrencies benoemde. Hij zei:

“Particulier uitgegeven cryptovaluta’s, ondersteund door reële activa, zouden een belangrijke verbetering betekenen ten opzichte van ons huidige systeem van nationale fiatvaluta’s. Consumenten worden het best bediend door concurrentie. Laat kapitalisme maar de vrijheid, privacy en stabiliteit herstellen die regeringen hebben vernietigd!”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN