HODLen

HODLen is voor vele een betere strategie dan traden

De welbekende investeerder en mede-oprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, tweette op 13 oktober dat het HODLen van cryptocurrencies voor de meeste mensen een betere optie zou zijn dan traden.

De verleiding van het verdubbelen of verdrievoudigen van hun portfolio drijft veel particuliere investeerders om in te stappen op trades, zonder risicomanagement. Het is geen wonder dat slechts een klein percentage handelaren daadwerkelijk geld verdient.

Timelocken

Pompliano is echter niet de enige die gelooft dat HODLing een effectieve strategie is om je Bitcoin (BTC) of crypto-voorraad te laten groeien. In een antwoord op de tweet van Pompliano zei Thomas Lee dat het een voordeel zou zijn om Bitcoin te timelocken.

Daarnaast zei Ricky Li, mede-oprichter van Altonomy, dat HODLing de neiging heeft om beter te presteren dan kwantitatieve fondsen in een bullish Bitcoin-markt. Bovendien wordt de strategie ook gebruikt door ‘het slimme geld’.

Het is dus logisch dat de meeste beleggers cryptocurrencies of andere activa kopen en wachten op de bullmarkt. Dit kan een jaar of twee duren, maar als het gebeurt, kan je veel winst maken. Bovendien zal het zonder de stress zijn die gepaard gaat met trading.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN