Bitcoin

Bitmain CEO verwacht geen bullmarkt rond Bitcoin halvering

Vele crypto-specialisten denken dat de Bitcoin (BTC) halvering tot een bullmarkt zal leiden, echter denkt Jihan Wu, mede-oprichter en CEO van mining gigant Bitmain, hier anders over.

Wu maakte zijn opmerkingen op 8 oktober tijdens de World Digital Mining Summit in Frankfurt. Volgens een publicatie van het Chinese crypto nieuws platform 8BTC’s, dat op vrijdag 11 oktober gepubliceerd werd. Wu gaf aan dat hij vindt dat mensen op lange termijn zouden moeten investeren in mining hardware. Hij zei:

“We zitten momenteel in een kortetermijncorrectie van de prijs. Het hebben van een langetermijnperspectief is belangrijk. Als de prijs van Bitcoin, na de halvering, ongewijzigd blijft, moet de efficiëntie van bestaande apparatuur worden verbeterd om een ​​balans te vinden tussen efficiëntie en rekenkracht.”

Wu beloofde ook dat de vijf nanometer-applicatiespecifieke geïntegreerde circuits van het bedrijf begin 2020 in massaproductie gaan, terwijl er al drie nanometerchips in productie zijn. Verder verklaarde hij dat het bedrijf reparatiecentra heeft opgericht die, naar verwachting, eind 2019 de reparatietijd tot drie dagen zullen verkorten.

Wu bevestigde ook dat Bitmain de World Digital Mining Map zal lanceren, een dienst die eigenaren van mining hardware verbindt met eigenaren van mining farms, en de Ant Training Academy.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram! 

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN