Telegram Open Network

Telegram Messenger lanceert eind oktober TON Network

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Telegram Open Network (TON) ligt op schema voor de geplande lancering. Dit volgens een e-mail dat de onderneming woensdag verstrekte aan TON investeerders.

Investeerders ontvangen TON software en moeten een openbare sleutel verstrekken aan Telegram om vervolgens hun Gram (GRM) tokens te claimen. Gram is het native token van het platform.

TON heeft zijn volledige broncode beschikbaar gesteld op Github. Klik hier als je deze wilt bekijken. Het netwerk zou compatibel zijn met het Ethereum netwerk, zodat gebruikers hun Ethereum smartcontracten kunnen verplaatsen naar TON.

Begin september bracht Telegram de TON testnet explorer en node software uit. Vervolgens kwam het met een alfaversie van de Gram token wallet voor iOS.

Het project zal volgens planning op 31 oktober gelanceerd worden. De blockchain, die begin 2018 $1,7 miljard ophaalde, is bijna in totale geheimhouding gebouwd. Telegram CEO Pavel Durov heeft nooit publiekelijk het bestaan van TON bekendgemaakt.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN