Ripple kondigt uitbreiding naar IJsland aan

Ripple heeft in een blogpost, die op maandag 30 september geplaatst werd, een uitbreiding aangekondigd naar naar IJsland. Het bedrijf heeft namelijk een overname van cryptohandelbedrijf Algrim gerealiseerd.

Deze overname zorgt er nu voor dat er 6 nieuwe ingenieurs toegevoegd worden aan het team van Ripple, die samen meer dan tien jaar ervaring hebben. Tevens geeft het bedrijf aan dat IJsland hierdoor nu zal dienen als één van de ingenieurshubs van het bedrijf in Europa, samen met de vestiging in Londen.

Amir Sarhangi, VP van producten bij Ripple, zei het volgende:

“Dit team is is erbij gekomen om direct aan de slag te kunnen gaan, in plaats van een team op te bouwen dat nog een hoop kennis moet opdoen.”

Hij ging verder met:

“Beide bedrijven delen een visie om een ​​brede acceptatie van digitale activa en blockchain technologie mogelijk te maken. Dit sluit rechtstreeks aan bij waar de afgelopen jaren naartoe hebben gewerkt.”

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!