SureRemit

SureRemit komt op BitMart exchange

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het is weer tijd voor groot nieuws, want SureRemit (RMT) komt op BitMart. Dit werd op 18 september bekendgemaakt via hun blog. Voor de mensen die dit nu lezen en denken.. jullie geven toch altijd een maandelijkse update? Dat klopt, maar dit keer willen we jullie iets sneller voorzien van dit grote nieuws. Voor de mensen die de exchange nog niet kennen geven wij wat achtergrondinformatie.

Wat is BitMart?

BitMart is opgericht in 2017 en een wereldwijd platform voor de handel in digitale activa. Het handelsplatform heeft meer dan 700.000 gebruikers en behoort tot de top 5 crypto-exchanges op CoinMarketCap. BitMart biedt momenteel 250 handelsparen met relatief lage handelskosten op de cryptocurrency markt. Vanaf vandaag heeft BitMart kantoren in Zuid-Korea, Hong Kong, Verenigde Staten en Nigeria met werknemers in 15 verschillende landen en regio’s.

Gemakkelijke toegang tot belangrijke markten

SureRemit is erg blij met deze samenwerking en listing op Bitmart. De listing ondersteunt SureRemit’s ontwikkeling in het crypto-landschap en biedt gemakkelijke toegang tot belangrijke Aziatische/Chinese markten. SureRemit Global Venture Developer Selwyn Paehlig zei het volgende:

“Omdat BitMart ook een kantoor heeft in Lagos, Nigeria, willen we de samenwerking versterken bij het ontwikkelen van aanvullende oplossingen voor SureRemit. We zullen de samenwerking bespreken in B2B-oplossingen voor Afrika – Azië handelsgangen.”

Sheldon Xia, oprichter en CEO van BitMart zei:

“Het is altijd onze missie geweest om wereldwijd financiële vrijheid te bieden. SureRemit heeft als doel de wereldwijde overboeking te vereenvoudigen. Dit doen ze door grensoverschrijdende transacties goedkoper, sneller en naadloos te maken en we juichen het toe om de industrie vooruit te helpen.”

Drie fasen

De listing zal plaatsvinden in drie fasen:

Fase 1: Opening van stortingen:
18 september 2019 om 08:00 uur

Fase 2: Begin van de handel:
20 september 2019 om 08:00 uur

Fase 3: Opening van opnames:
22 september 2019 om 08:00 uur

Maak je klaar voor de RMT listing op BitMart!

Registreer je bij BitMart door hier te klikken. Gebruik deze uitnodigingscode: C8SNgu
De verwijzingscode geeft recht op gratis 20 BMX-tokens (BitMart Exchange Token) en SureRemit ontvangt ook 20 BMX. Door de uitnodigingscode te gebruiken, kan SureRemit het RMT bewustzijn en de gemeenschapsontwikkeling bij BitMart vergroten.

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN