Bitcoin

Narvesen winkels en Spauda kiosken verkopen Bitcoin

Litouwse supermarkten Narvesen en Litouwse Spauda kiosken gaan Bitcoin (BTC) verkopen. Dit meldde Delfi op 17 september.

Narvesen supermarkt – Bron: Akropoleriga

Rebiton, een start-up achter het idee, maakt het mogelijk om fysieke vouchers te kopen bij de Narvesen supermarktwinkels en Spauda kiosken. Deze kunnen vervolgens online worden ingewisseld voor BTC. Narvesen en Spauda kiosken zijn gekozen vanwege hun uitgebreide netwerk en gunstige houding ten opzichte van cryptocurrencies, die toegang zouden verlenen aan de doelgroep en de middelen zouden bieden om snel coupons te kopen.

Raimundas Asauskas, vertegenwoordiger van Rebiton zei het volgende in een persbericht:

“Met dit project willen we het aankoopproces van deze cryptocurrency vereenvoudigen, zelfs voor degenen die deze cryptocurrency nog nooit eerder hebben gekocht.”

Spauda Kiosk – Bron: Delfi

Narvesen CEO Vigintas Bartaševičius zei:

“We hebben momenteel een netwerk van bijna 60 Narvesen-winkels, waar we voortdurend onze selectie van producten en diensten willen uitbreiden. We hebben onlangs een geldopnameservice aangeboden aan onze drukke stadsklanten en nu beginnen we Bitcoin-vouchers te verkopen, zowel contant als met kaart. Bitcoin-couponverkopen zijn afgestemd op de behoeften van een jonger publiek.”

Klanten hoeven geen ID of andere persoonlijke documenten nodig te hebben voor verificatie. Het enige dat een gebruiker nodig heeft, is een e-mailadres en een Bitcoin wallet adres.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN