Bitcoin koers

Bitcoin heeft de top nog niet bereikt

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin (BTC) prijzen zouden nog veel hoger kunnen gaan tijdens de huidige marktcyclus, mits het publieke sentiment de leiding neemt. Dit volgens een Bitcoin Days Destroyed (BDD) analyse door Hans Hauge, die vandaag geplaatst werd op Cointelegraph.

Bitcoin Days Destroyed

BDD verwijst naar de hoeveelheid tijd tussen bewegingen van een hoeveelheid Bitcoin. Hogere prijzen vallen meestal samen met munten die vaker bewegen, en op dit moment zegt Hauge dat de tegenovergestelde trend aan het gebeuren is.

“Dat is precies waar je op moet letten als je de dip voor de lange termijn koopt”, adviseerde Hauge.

We staan nog niet aan de top

In posts op sociale media identificeerde Hans Hauge, senior kwalitatief onderzoeker bij crypto-investeringsfonds Ikigai, het Bitcoin-sentiment als vergelijkbaar met begin 2017. Dit was slechts enkele maanden voordat de cryptocurrency zijn hoogste punt ooit bereikte van $20.000.

In een tweet vergezeld van een bijbehorende grafiek, schreef Hauge: “Bitcoin bubble tops zijn duidelijk te herkennen aan een donkerrode cluster van Adjusted Binary BDD.” Hij voegde eraan toe:

“Tot dat moment hebben we de top nog niet bereikt. De publieke opinie is hier van cruciaal belang, omdat die rode cluster wordt veroorzaakt door de verwachtingen van de menigte en zichzelf vervult (reflexiviteit).”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN