“Bitcoin gaat langzaam richting de $100.000”

Een voormalig analist van Goldman Sachs, Murad Mahmudov, gelooft dat Bitcoin $100.000 zal bereiken. Dit volgens een tweet die hij vandaag met de wereld deelde.

Mahmudov, die momenteel actief is als chief information officer (CIO) bij cryptocurrency hedge fund Adaptive Capital, schreef het volgende:

“Op het eerste gezicht lijkt dit een zwakke chop voor de komende week of zo, maar mijn intuïtie vertelt me ​​dat er op deze niveaus een gestage accumulatie plaatsvindt. Probeer jezelf niet te slim af te zijn op de korte timeframes, maar zoom uit en denk groot. Naar mijn mening gaat BTC naar $100K.”

Mahmudov analyseerde de belangrijkste ondersteuningsniveaus van de munt en merkte op dat de 200MA, EMA, RSIbands en de wekelijkse ondersteuning allemaal wijzen op $10.800.

Hij isoleerde $10.800 als een belangrijk ondersteuningsniveau voor BTC (op basis van de daggrafiek) en zei dat, met het voorbehoud dat hij niet van plan is financieel advies te geven, hij geduldig zou afwachten als hij een gokker zou zijn en hij zou langzaam kopen op elk supportlevel.

Dit is niet de eerste keer dat er een positief koopadvies vanuit Goldman Sachs gedienden of ex-gedienden komt. Gisteren plaatsten wij al een bericht waarin de welbekende investeringsbank beleggers het advies gaf om gebruik te maken van de huidige koersdip van Bitcoin.

Ben je nieuwsgierig naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!