Mastercard ontwikkelt cryptocurrency producten

Mastercard heeft vacatures voor het ontwikkelen van cryptocurrency producten. Dit volgens een bericht dat op maandag 5 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

Het bedrijf wil een team oprichten dat zich richt op het ontwikkelen van op blockchain gebaseerde oplossingen, zoals een crypto-wallet. Volgens de vacaturepagina van het bedrijf zijn de volgende functies nog beschikbaar:

“Director, Product Management – Crypto Currency / Wallets, Director, Product Development & Innovation – Blockchain Solutions Architect, and VP, Product Management – Blockchain / Crypto.”

De nieuwe medewerkers dienen nieuwe concepten te creëren en oplossingen te bedenken die strategisch geschikt en waardevol zijn voor de klanten en partners van Mastercard.

Volgens de advertentie moet de toekomstige VP, in productmanagement voor blockchain en crypto, “ervaring hebben met huidige betalingssystemen” en “bekend zijn met relevante industrienormen en wettelijke vereisten”.

Alle functies moeten de trends in de crypto-markt en nieuwe technologische ontwikkelingen op de voet volgen, om vervolgens hier op in te spelen.

In een eerder bericht werd al duidelijk dat Mastercard één van de partners is van de Libra Association.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!