Crypto Nieuws

Bitwise: Libra heeft de crypto-markt met 3 jaar versneld

Bitwise, leverancier van cryptocurrency-indexfondsen in de Verenigde Staten, verklaarde dat Facebook’s Libra de crypto-markt met drie jaar versneld heeft. Dit volgens een artikel dat op zaterdag 3 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

In een brief, die op 1 augustus door Bitwise gedeeld werd, zei Matt Hougan’s, hoofd van de afdeling onderzoek, het volgende:

“Dankzij Libra en het Congres hebben we de toekomst van crypto met twee of drie jaar vooruitgespoeld, en alle gesprekken, debatten en reguliere discussies versneld.”

Het bedrijf beweert verder dat, als gevolg van de ontwikkeling van Libra en de crypto-hoorzittingen van het congres, “mensen zich realiseren dat ze cryptocurrency niet langer kunnen negeren.” Toch erkent Bitwise ook dat deze aandacht ook negatief kan uitpakken en dat de focus van regelgevers op crypto negatieve gevolgen kan hebben in de toekomst.

Het bedrijf merkte ook op dat het van de overheid verwacht dat het de regelgeving op de schaduwrijkere delen van de cryptocurrency-industrie, zoals ICO’s en niet-gereguleerde exchanges, verhoogt. Bitwise concludeert:

“Maar zelfs dit onderzoek en deze aandacht zullen goed zijn voor crypto op lange termijn. Het geeft beleggers de zekerheid dat er toezichthouders betrokken bij zijn en het verduidelijkt de richtlijnen, waardoor de crypto-markt volwassener kan worden.”

Eerder deze week plaatsten wij een bericht waarin Facebook erkende dat regelgevingskwesties een onoverkomelijke barrière kunnen zijn voor de lancering van hun wereldwijde cryptocurrency-project, genaamd Libra

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN