AdBank winactie

Vandaag hebben we weer een leuke winactie voor jullie! Adbank is zojuist live gegaan met zijn nieuwe BLADE browserextensie en dit willen wij met jullie vieren. We vertellen hieronder kort nog even over Adbank en de BLADE browserextensie!

Wat is Adbank?

AdBank is een advertentie ecosysteem dat is gebouwd op Ethereum. Het platform verwijdert kostbare tussenpersonen en vermindert drastisch het probleem van advertentiefraude door middel van geavanceerde AI technologie. Met behulp van AI technologie kan er op transparante wijze inzichtelijk gemaakt worden waar advertenties worden weergegeven en hoe vaak. Je kan ook onderscheid maken tussen een echte en neppe gebruiker, waardoor adverteerders alleen worden aangesproken voor echte weergaven. Wil je meer te weten komen over Adbank, klik dan hier voor onze coin review!

BLADE browser

BLADE is een advertentie blokkerende browserextensie, die geblokkeerde advertenties vervangt door AdBank advertenties en eindgebruikers betaalt voor het bekijken van die advertenties. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden. Daarnaast krijgen adverteerders d.m.v. de browserextensie transparantie en KYC geverifieerde gebruikers. Hierdoor kan advertentiefraude worden ontdekt en zijn er geen kosten omdat er geen tussenpersoon is. Uitgeverijen kunnen dus weer geld verdienen, want een groot deel van het internet gebruikt momenteel adblockers. 

Blade

Hoe kun je ADB tokens verdienen?

Om de tokens te verdienen, installeer je als eerst de BLADE browserextensie en maakt je een account aan. Hierna bezoek je, zoals je normaal zou doen, verschillende websites. Ondertussen blokkeert de extensie advertenties en vervangt ze door AdBank advertenties.

De BLADE browserextensie houdt het aantal advertenties bij dat door de gebruiker wordt bekeken en beloont ze met ADB tokens. Hoeveel tokens je verdient, is afhankelijk van twee factoren: hoeveel advertenties je ziet én hoeveel de adverteerder betaalt om de advertentie te plaatsen. Kortom, zowel AdBank als de gebruiker worden beloond. Een gemiddelde Chrome extensie gebruiker verdient ongeveer $7,50 tot $45 per maand.

De win-actie & voorwaarden

Wij verloten 1X 54.000 (ongeveer €40 aan Adbank Tokens)

Wat moet je hiervoor doen?

1. Zorg dat je in het Telegram kanaal van CryptoBenelux zit (nog geen lid? klik dan hier).

2. Zorg dat je de nieuwe Adbank BLADE browserextensie download. Gebruik hiervoor onze reflink. klik hier!

De winnaar maken wij woensdag 31 juli bekend in ons telegram kanaal!

Social media kanalen:

AdBank Telegram
AdBank Twitter
AdBank Facebook
AdBank Youtube
AdBank Reddit

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!