AdBank coin review

AdBank is een advertentie ecosysteem dat is gebouwd op Ethereum. Het platform verwijdert kostbare tussenpersonen en vermindert drastisch het probleem van advertentiefraude door middel van geavanceerde AI technologie. Met behulp van AI technologie kan er op transparante wijze inzichtelijk gemaakt worden waar advertenties worden weergegeven en hoe vaak. Je kan ook onderscheid maken tussen een echte en neppe gebruiker, waardoor adverteerders alleen worden aangesproken voor echte weergaven.

Adbank

Met het AdBank platform, genaamd BLADE browser,  is er 100% transparantie over aan wie, hoe en hoe veel er wordt uitgegeven aan advertenties. De adverteerder kan zijn of haar campagne op het platform in realtime volgen: de vertoningen, aantal klikken en meer.  

BLADE browser

Je kent het vast wel.. Je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! Hier is met de AdBank BLADE browser een mooie oplossing voor bedacht, maar wat is het precies?

BLADE is een advertentie blokkerende browserextensie, die geblokkeerde advertenties vervangt door AdBank advertenties en eindgebruikers betaalt voor het bekijken van die advertenties. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden. Daarnaast krijgen adverteerders d.m.v. de browserextensie transparantie en KYC geverifieerde gebruikers. Hierdoor kan advertentiefraude worden ontdekt en zijn er geen kosten omdat er geen tussenpersoon is. Uitgeverijen kunnen dus weer geld verdienen, want een groot deel van het internet gebruikt momenteel adblockers. 

Adbank

De belangrijkste voordelen

  • Transparantie voor adverteerders
  • Geen dure tussenpersoon
  • Reclamefraude wordt gestopt
  • Beloning eindgebruikers met ADB voor het kijken van advertenties

Blade

Hoe kun je ADB tokens verdienen?

Om de tokens te verdienen, installeer je als eerst de BLADE browserextensie en maakt je een account aan. Hierna bezoek je, zoals je normaal zou doen, verschillende websites. Ondertussen blokkeert de extensie advertenties en vervangt ze door AdBank advertenties.

De BLADE browserextensie houdt het aantal advertenties bij dat door de gebruiker wordt bekeken en beloont ze met ADB tokens. Hoeveel tokens je verdient, is afhankelijk van twee factoren: hoeveel advertenties je ziet én hoeveel de adverteerder betaalt om de advertentie te plaatsen. Kortom, zowel AdBank als de gebruiker worden beloond. Een gemiddelde Chrome extensie gebruiker verdient ongeveer $ 7,50 tot $ 45 per maand.

Het team

Jon Gilham, de CEO en de oprichter, heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van digitale marketing en bezit meer dan 6000 reclame websites.

Daarnaast heben we nog: Conor, Tyler, Narcis, Mike, Catherine, Ahmed. De overige 5 werknemers maken deel uit van de Axon Development Group. 

Het hele team heeft een goede staat van dienst en de advisors zijn net zo indrukwekkend!

Token informatie

Naam: AdBank (ADB)
Total Supply: 1,000,000,000
Circulating Supply: 510,000,000
Ico Price: 1 ETH = 7,500 ADB, 1 ADB = 0.0465 USD
Waar te koop: Kucoin en Idex

Conclusie

We hebben gemerkt dat de reclamewereld met veel advertentiefraude te maken heeft en dat adverteerders een hoop geld kwijt zijn aan tussenpersonen. Particulieren worden dagelijks platgegooid met advertenties waar ze niet om vragen. Met dit in gedachten biedt AdBank het ideale concept om transparantie te creëren voor bedrijven en beloningen uit te delen voor eindgebruikers. AdBank heeft ons heel erg enthousiast gemaakt over de mogelijkheden die zij kunnen bieden. We zien daarom ook een rooskleurige toekomst voor het project. Momenteel heeft het slechts een marketcap rond de ($1 miljoen) op het moment van schrijven, maar de ruimte om te kunnen groeien is enorm. Het project blijven we nauwlettend in de gaten houden.

Social media kanalen:

AdBank Telegram
AdBank Twitter
AdBank Facebook
AdBank Youtube
AdBank Reddit

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in de review.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!