cropped-Newegg-voegt-Bitcoin-betalingsoptie-toe-aan-meer-dan-73-landen-CryptoBenelux-2.jpg

Newegg voegt Bitcoin-betalingsoptie toe aan meer dan 73 landen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Online elektronica- en softwareretailgigant Newegg heeft zijn Bitcoin-betalingsoptie uitgebreid naar klanten in meer dan 73 landen. Dit meldde businesswire op 24 juli.

In een aankondiging op woensdag zei de Amerikaanse onderneming dat Newegg-klanten vanaf nu hun producten kunnen kopen met Bitcoin (BTC). Het nieuws betekent dat de cryptocurrency kan worden gebruikt om wereldwijd aankopen te betalen in 80 landen.

De onderneming is in juli 2014 begonnen met het aanbieden van Bitcoin-betalingen. kort nadat de optie naar Canada was uitgebreid. Anthony Chow, Newegg President Global Sales zei het volgende:

“Vijf jaar geleden waren we een van de eerste grote online winkels die Bitcoin accepteerde. Onze early-adopter-klanten waren er snel bij om deze nieuwe betalingsoptie te omarmen.”

De betalingsoptie beschikbaar stellen voor nog eens 73 landen onderstreept onze toewijding om innovatie te bieden in de online winkelervaring. Daarnaast is de ontwikkeling op het gebied van Bitcoin ook geliefd onder onze klanten.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN